Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Huidverzorging
Reinigen

Daworka_reinigen

Door deze behandeling wordt uw gezicht totaal gereinigd. U ontvangt een oppervlaktereiniging van het gezicht/hals/decolleté, een dieptereiniging, waterdamp en het verwijderen van onzuiverheden, zachte peeling, een gezichtsmasker en afsluitend een beschermende en verzorgende crème.

Huidverzorging
Intensief

Daworka_intesieve_behandeling

Deze intensieve behandeling bevat het totale pakket: wenkbrauwen epileren, het reinigen en masseren van gezicht/hals/decolleté, verwijderen van onzuiverheden, een gezichtsmasker (zacht masker aangepast aan de behoefte van de huid) en een beschermende en verzorgende crème.

Serum Repair
Therapie

serum_repair_therapie

Medex “Serum Repair Therapie”is een fruitzuur behandeling die de stevigheid van de huid actief stimuleert. De samenstelling van de diverse serums zorgt voor een constante stimulans aan de fibroblasten (fibroblast is de belangrijkste cel van het bindweefsel.) Deze behandeling is ook geschikt voor de huid van de man en de donkere huid.

Specialisatie

Bindweefselmassage - Tone Booster

Daworka_bindweefsle_behandeling

Deze massage is zeer geschikt voor rimpel en litteken behandeling. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van de afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbeterd de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

Dermaroller – Microneedling

derwa

Dermaroller behandeling stimuleert het zelfgenezende vermogen van de huid en maakt het mogelijk om werkstoffen in de huid te brengen. Het doel van deze methode is om een structurele huidverbetering tot stand te brengen en kan ingezet worden bij heel veel huidproblemen.

Cellulite behandeling

Daworka_cellulite_behandeling

Cellulite wordt niet veroorzaakt door overgewicht maar kan hierdoor wel worden versterkt. Doordat vetcellen in het onderhuidse vetweefsel toenemen worden de bobbels gevormd door clusters verkleefde vetcellen. Door een verslechterde bloedcirculatie en afvoer van vocht verharden de onderhuidse celclusters.

Epileren - wenkbrauwen/wimpers - extentions - harsen

Wenkbrauwen/wimpers

Daworka_wenkbrauwen

Uw wenkbrauwen en wimpers bij laten werken? Geen probleem! Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven.

Wimperpermanent

michelle_wimpers

De wimper-permanent met collagen en cysteine brengt een prachtige krul in de wimpers, die de ogen groter laat lijken en de blik uitdrukkingskracht verleent. Daarbij worden de wimpers tegelijkertijd verzorgt. De krul blijft tot 6 weken in stand.

Harsen

Daworka_harsen

Daworka Schoonheidssalon heeft een breed scala aan hars behandelingen welke onafhankelijk van een huidverzorgende of huidverbeterende behandeling kunnen worden geboekt. Denk aan kin, bovenlip, oksels, armen, rug, (onder)benen en uw bikinilijn.

Overige behandelingen

Hand en/of voetverzorging

Daworka_handvoet

Uw handen en/of voeten laten verzorgen? Bij Daworka Schoonheidssalon kan dit! Een oliebadje, uw nagels laten vijlen of lakken, een nagelriem behandeling en een massage behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Lichaamspakkingen

Daworka_lichaamspakking_behandeling

Xenymphus (lichaamspakkingen) behandeling is speciaal gecreëerd voor u om de zuiverheid en kracht, die men al sinds eeuwen uit de natuur haalt, naar de schoonheidssalon te brengen.

Massage

Jubileumaanbieding

Een heerlijk ontspannende massage? U heeft de keuze uit: rug, benen, schouder, buik en armen. U kunt een massage per 30 of 60 minuten boeken.