‘Detox Your Skin’

Detox your Skin

De lente is de perfecte tijd om je huid en lichaam in balans te brengen en om zelf weer te stralen. Ons zelf ‘klaar maken’ voor de mooie zomerse jurkjes, rokjes en bikini’s. Je fit, gezond en stralend voelen. Wie wil dat niet?

In de salon kunt u een Detox Your Skin behandeling boeken. Bij deze behandeling worden producten, serums en kruidenpeelingen gebruikt die gericht zijn op het detoxen van uw huid. En voor gewoon thuis in uw vertrouwde omgeving is er een 11-daagse body&mind reset programma, Clease & Revitalise van LavieSage om je lichaam te reiningen en in balans te brengen. Je energie neemt flink toe, je stofwisseling krijgt een boost, je wordt slanker, gezonder en krijgt weer een stralende huid.

Detox Your Skin ‘Gezichtsbehandeling’

Reinigen:
hydrophilic oil
anti-oxidanten prepare foam
Medex kruidenpeeling

Detox / lichttherapie:
Mask Lumiére (lichttherapie) en Serum Lumiére

Serum Repair Therapie:
Serum met detox werking: nano-emulsion. Vitamine C/E, Q10 en serum vitamine B5

Massage Detox op celniveau:
Creme de réveil / ‘stamcelcreme’

Moddelerende Alginaat Mask:
Venezia Modeling Mask

Wenkbrauwen epileren
Dagcréme met SPF15

Duur 90 minuten, kosten € 73,50

 

Detox ‘kuur van binnenuit’

Clease & Revitalise van LavieSage is een eenvoudig te volgen detox-programma die alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan, met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten.

Het Clease&Revitalise programma brengt het lichaam in drie logische fasen weer in balans, waardoor de bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat is onder andere een betere spijsvertering, een snellere verbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

 

Het programma bestaat uit drie fasen:

1 – De voorbereidingsfase van twee dagen zorgt ervoor dat men tijdens de tweede fase weinig hoofdpijn, duizeligheid, stemmingswisselingen of andere ongemakken ervaart.

2 – De Clease-fase van zeven dagen zorgt voor het ontgiften van de gal en de lever, het reinigt de nieren en het bloed. Ook bevordert het de doorbloeding en de lymfecirculatie. Het maakt afvalstoffen los en voert deze efficiënt af. Tijdens deze periode worden de organen en weefsel tegen vrijkomende gifstoffen beschermt door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink.

3 – De Revitalise-fase van twee dagen zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereidt op het opnemen van zwaardere voeding.

Kosten € 129,=