Massage

Bindweefsel

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om uw huidconditie te verbeteren.

Telefoon

06-10323602

Deze massage is zeer geschikt voor rimpel en litteken behandeling.

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van de afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbeterd de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

De volgende effecten worden bereikt:

  • Verbetering van de huiddoorbloeding
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Verbetering van de huidconditie en huidweerstand
  • Opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Vermindering van rimpels en littekens
 

De behandeling:

De massage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneedtechniek in het bindweefsel toegepast. Door de diepe massage technieken vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt. De eerste behandeling(en) zijn het meest gevoelig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloedt, fijne lijntjes vervagen en uw huid wordt steviger.

Na de behandeling:

Er zijn geen beperkingen na de behandeling, u kunt direct uw dagelijkse bezigheden oppakken. Tot een paar uur na de behandeling kunt u een warm gevoel van het behandelde gebied ervaren en kan de huid rood kleuren. De roodheid zullen we voor u camoufleren met een minerale make-up die de huid voed en niet verstopt.
Wilt u weten of een kuur van de bindweefselmassage een oplossing kan bieden voor u? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
 
Prijzen
De kuur bestaat uit 7 behandelingen van één uur inclusief een pot Skin Base van LaviSage € 315,00
 
De kosten voor een losse behandeling zijn €45,= per behandeling (exclusief Skin Base)