Dermaroller – Microneedling

Dermaroller behandeling stimuleert het zelfgenezende vermogen van de huid en maakt het mogelijk om werkstoffen in de huid te brengen. Het doel van deze methode is om een structurele huidverbetering tot stand te brengen en kan ingezet worden bij heel veel huidproblemen.

De Dermaroller TM Needlingtherapie biedt u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van:

  • verslapte huid
  • verouderde huid
  • hyperpigmentatie
  • (acne) littekens
  • grove poriën
  • rimpels

De behandeling

Dermaroller bevat 190 microscopische kleine naaldjes die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis). Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen en elastische vezels is het gevolg.

De kanaaltjes zorgen er tevens voor dat actieve werkstoffen van de huidverzorging tot 200 maal meer in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. Dermarollerbehandeling is gericht op het verbeteren van celfunctie, het stimuleren van lymfedrainage, het inbrengen van voedingsstoffen en genezing van de huid zonder littekens.

Door de stimulatie van melanine krijgt de huid een egalere kleur. Afhankelijk van de huidconditie en om het maximale resultaat te behalen worden twee tot drie behandelingen aangeraden. Een behandeling met de Dermaroller kan op alle gewenste huidoppervlakken van het lichaam worden uitgevoerd die vragen om verbetering.

Wilt u weten of Dermaroller behandeling een oplossing kan bieden voor u? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De behandelingen zijn niet online te boeken. Hiervoor kunt u “Intakegesprek” boeken. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen op 06-10323602 voor meer informatie.

√  Oogcontour € 175,00
√  Bovenlip en kaaklijn € 195,00
√  Gezicht € 230,00
√  Gezicht en hals € 330,00
√  Gezicht, hals en decolleté € 450,00

×

Powered by WhatsApp Chat

×