Natural Face Lifting

Natural FaceLifitng

Met het ouder worden verandert het bindweefsel, bot- en spiertonus in het gelaat. We kennen allemaal de hangende wangen, dubbele kin, uitgesproken neus- en lippenplooien en de zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de bindweefsel en spierweefsel.  De natural facelifting is de meest innovatieve huid verbeterende massagetechniek waarbij het gelaat in zijn geheel behandeld wordt. Bij deze techniek wordt er aan meerdere weefsels gewerkt, het bindweefsel, pees- bot- en spierweefsel. 

Enkel op deze manier kan er voor iedere klant een op maat gemaakt behandelprogramma opgesteld worden. Het resultaat is een betere conditie van uw huid, liftend en openende effecten in het gelaat, vervagen van neus- en lippenplooien en lifting van hangende wangen en oogleden. 

De behandeling wordt ondersteund door de LavieSage nutrocosmetics.
LavieSage nutrocosmetics zijn supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Zo wordt de huidverbetering compleet gemaakt en via twee kanten (van binnen en buiten) effectief aangepakt. 

De behandeling kan als losse behandeling geboekt worden maar het beste en meest zichtbare resultaat worden bereikt via een kuur van 7 behandelingen.
Wilt u weten of deze behandeling voor u de oplossing kan bieden, neemt u dan contact op met Daworka Schoonheids- en Huidverbeteringsalon. 

De kuur van 7 behandelingen is niet online te boeken. Hiervoor kunt u “Intakegesprek Bindweefsel of Natural Face lifting voor een kuur” boeken. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen op 06-10323602 voor meer informatie.

De losse behandeling is wel online te boeken.

Kuur (7 behandelingen) - € 499,00 inclusief Skin Base van LavieSage

🕓 50 minuten per behandeling

Losse behandeling - € 72,50 exclusief Skin Base van LavieSage

🕓 50 minuten per behandeling

Natural Face Lifting voor en na de behandeling.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×