Bindweefselmassage

Deze massage is zeer geschikt voor de verstrakking en versterking van het gelaat.

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van de afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbeterd de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

De volgende effecten worden bereikt:

  • Verbetering van de huiddoorbloeding
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Verbetering van de huidconditie en huidweerstand
  • Opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Vermindering van rimpels en littekens

Bindweefselmassage en Tone Booster

In deze behandeling of kuur wordt de combinatie gemaakt van de twee meest actieve massages op het gebied van de huidverbetering.

Tone Booster is een korte maar krachtige behandeling die zich richt op het spierweefsel van het gelaat. Met het ouder worden verandert ook de spiertonus. We kennen allemaal de hangende wangen, en dubbele kin, uitgesproken neus- en lippenplooi en de zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de tonus van het spierweefsel. Deze kunnen we terug opbouwen door spiertonus verhogende massagetechnieken. De huid, die vast zit aan onze gelaatsspieren, reageert hier zeer goed op. Het resultaat is een liftend en openende effect in het gelaat, vervagen van de neus- en lippenplooi en lifting van de hangende wangen.

De behandeling

De massage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneedtechniek in het bindweefsel toegepast. Door de diepe massage technieken vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

De eerste behandeling(en) zijn het meest gevoelig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloedt, fijne lijntjes vervagen en uw huid wordt steviger.

Na de behandeling

Er zijn geen beperkingen na de behandeling, u kunt direct uw dagelijkse bezigheden oppakken. Tot een paar uur na de behandeling kunt u een warm gevoel van het behandelde gebied ervaren en kan de huid rood kleuren.

De roodheid zullen we voor u camoufleren met een minerale make-up die de huid voed en niet verstopt. Wilt u weten of een kuur van de bindweefselmassage een oplossing kan bieden voor u? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kosten en duur

Bindweefselmassage:

De kuur bestaat uit 7 behandelingen van vijftig minuten inclusief een pot Skin Base van LaviSage €340,00.

 

De kosten voor een losse behandeling zijn €50,00 per behandeling (exclusief Skin Base).

 

Bindweefselmassage + Tone Booster:

De kuur bestaat uit 7 behandelingen van één uur inclusief een pot Skin Base van LaviSage €434,50.

 

De kosten voor een losse behandeling zijn €65,00 per behandeling (exclusief Skin Base).