Afspraak en Cadeaubon

Met de beauty cadeaubon geeft u uzelf of iemand anders een unieke ervaring cadeau. Geniet van een verfrissende schoonheidsbehandeling, of kies voor een complete verwendag. U kunt kiezen uit een van onze schoonheids- of huidverbeterende behandelingen. Met de beauty cadeaubon kiest u zelf uw favoriete behandeling.
Wilt u de cadeaubon in een mooie verpakking ontvangen? Neem na het afrekenen van uw cadeaubon contact op via de  WhatsApp knop linksonder op je scherm.

Een afspraak boeken?

Op deze pagina kunt u zelf een afspraak inplannen. Hoe gaat dit in zijn werk?

1: Klik onderaan de pagina op de groene button “Maak afspraak”
2: Kies een behandeling (dienst). Het kiezen van meerdere behandelingen is mogelijk.
3: Kies de dag en datum waarop u wilt boeken. Alleen de beschikbare datum en tijdstippen zijn zichtbaar.
4: Vul uw persoonlijke gegevens in. Deze zijn verplicht.
Uw gegevens worden zorgvuldig bewaard en nooit met derden gedeeld en/of voor commerciële doeleinde gebruikt worden.
5: Klik daarna op “Boek mijn afspraak” Uw afspraak is geboekt. (De geboekte tijd is inclusief het afrekenen en het maken van een nieuwe afspraak)

Na het boeken van uw afspraak krijgt u een mail ter bevestiging. De gemaakte afspraken kunt u niet zelf online verwijderen. Dit kunt u doen d.m.v. het sturen van een mail naar info@daworka.nl of bellen via 06-10323602 onder vermelding van de datum en tijdstip van de afspraak die u wilt afzeggen. U krijgt 48 uur voorafgaand aan uw behandeling een reminder via de mail. Houdt u er rekening mee dat als u uw afspraak afzegt binnen 24 uur voor aanvang van uw behandeling, er kosten in rekening gebracht worden.
– Afzeggen afspraak binnen 24 uur voor afspraak: 50% van de behandelingskosten.
– “No show” van een afspraak: 100% van de behandelingskosten.

Behandelingen die in kuurverband gegeven worden zijn niet online te boeken omdat er voor een kuur altijd een intake gesprek nodig is. Een intakegesprek kunt u wel zelf boeken. Geeft u alstublieft aan voor welke kuur u een intakegesprek wilt boeken.

Mocht u nog vragen hebben over het maken van een afspraak mag u natuurlijk altijd contact opnemen.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×