Over Daworka

Welkom op de site van Daworka Schoonheids- en huidverbeteringssalon.

Ik ben Daworka, een vakvrouw met een passie voor uiterlijke verzorging. In mijn salon werk ik met manuele technieken en ga ik uit van een “totaal concept”. Daworka Schoonheids- en Huidverbeteringsalon staat voor een persoonlijke en professionele aandacht.

In een gemoedelijke en ontspannen sfeer begint uw behandelingen altijd met een gratis intake gesprek. Hierbij neem ik de tijd voor het analyseren van uw huid, het in kaart brengen van eventuele huidproblemen en luister ik naar uw wensen.

Mijn specialisatie is huidverbetering met natuurlijke manuele technieken zoals bindweefselmassage en natural facelifting. Dit zijn de meest innovatieve massagetechnieken waarbij uw gelaat in zijn geheel behandeld wordt.  Daarnaast werk ik ook aan uw huidverbetering van binnenuit.

De behandelingen (kunnen) worden ondersteund met LavieSage supplementen voor cosmetische doeleinden zoals huidverbetering en huidverjonging. Zo wordt uw behandeling compleet gemaakt en aan twee kanten effectief aangepakt.

Voor een stralend uiterlijk, pure ontspanning en een persoonlijke behandeling, of een moment voor uzelf, verwelkom ik u graag in mijn salon.

Daworka

Wat vinden klanten van Daworka Schoonheids- en Huidverbeteringsalon?