Bindweefselmassage

Behandelingen

De behandeling bindweefselmassage behoort tot de huid verbeterende behandelingen. Bij deze massage worden speciale technieken gebruikt die zich richten op het bindweefsel. Daarom is deze massage zeer geschikt voor de verstrakking en versteviging van het gelaat.

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van de afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbeterd de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

De volgende effecten worden bereikt:

  • Verbetering van de huiddoorbloeding
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Verbetering van de huidconditie en huidweerstand
  • Opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Vermindering van rimpels en littekens

De massage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneedtechniek in het bindweefsel toegepast. Door de diepe massage technieken vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

De eerste behandeling(en) zijn het meest gevoelig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloedt, fijne lijntjes vervagen en uw huid wordt steviger.

De behandeling wordt ondersteund door de LavieSage nutrocosmetics.
LavieSage nutrocosmetics zijn supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Zo wordt de huidverbetering compleet gemaakt en via twee kanten (van binnen en buiten) effectief aangepakt. 

De behandeling kan als losse behandeling geboekt worden maar het beste en meest zichtbare resultaat worden bereikt via een kuur van 7 behandelingen.
Wilt u weten of deze behandeling voor u de oplossing kan bieden, neemt u dan contact op met Daworka Schoonheids- en Huidverbeteringsalon. 

De kuur van 7 behandelingen is niet online te boeken. Hiervoor kunt u “Intakegesprek Bindweefsel of Natural Face lifting voor een kuur” boeken. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen op 06-10323602 voor meer informatie.

De losse behandeling is wel online te boeken.

Kuur (7 behandelingen) - € 371,00 inclusief Skin Base van LavieSage

🕓 50 minuten per behandeling

Losse behandeling - € 55,00 exclusief Skin Base van LavieSage

🕓 50 minuten per behandeling

×

Powered by WhatsApp Chat

×