Cellulite behandeling

Cellulite wordt meestal aangetroffen op de dijen, de billen en de onderbuik. Cellulite wordt niet veroorzaakt door overgewicht maar kan hierdoor wel worden versterkt.

Doordat vetcellen in het onderhuidse vetweefsel toenemen worden de bobbels gevormd door clusters verkleefde vetcellen. Door een verslechterde bloedcirculatie en afvoer van vocht verharden de onderhuidse celclusters.

Afvalstoffen, vet en vocht hopen zich op en het bindweefsel komt onder spanning te staan. Hierdoor wordt er getrokken aan de bovenste huidlaag en ontstaan er behalve bobbels ook putjes in de huid.

De huid wordt voorafgaand verzorgd en gereinigd met een superieur sterke peeling voor het lichaam. Na het verwijderen van de dode huidcellen wordt er een afslankende lichaamspakking aangebracht en wordt de huid in aluminiumfolie omwikkeld. Deze lichaamspakking heeft vochtafdrijvende eigenschappen, een vetoplossendeffect en vermindering van cellulite.

Vervolgens wordt de bindweefselmassage uitgevoerd in combinatie met een afslankende bodylotion. Zo wordt er gezorgt voor extra doorbloeding van de huid waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker, gladder en steviger wordt.

Effecten van de behandeling

  • Verbetering van de huiddoorbloeding
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Verbetering van de huidconditie en huidweerstand
  • Opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Vermindering van rimpels en littekens

De kuur van 7 behandelingen is niet online te boeken. Hiervoor kunt u “Intake – Cellulite kuur” boeken. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen op 06-10323602 voor meer informatie.

De losse behandeling is wel online te boeken.

Kuur - € 603,00 inclusief pot Base van LavieSage

🕓 7 behandelingen - 90 minuten per behandeling

Losse behandeling - € 88,00

🕓 90 minuten - exclusief pot Base van LavieSage

×

Powered by WhatsApp Chat

×