behandelingen oud

Specialisatie

Bindweefselmassage - Natural Face Lifting

Deze massage is zeer geschikt voor rimpel en litteken behandeling. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van de afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbeterd de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

info + prijzen

Cellulite behandeling

Cellulite wordt niet veroorzaakt door overgewicht maar kan hierdoor wel worden versterkt. Doordat vetcellen in het onderhuidse vetweefsel toenemen worden de bobbels gevormd door clusters verkleefde vetcellen. Door een verslechterde bloedcirculatie en afvoer van vocht verharden de onderhuidse celclusters.

info + prijzen

Dermaroller – Microneedling

Dermaroller behandeling stimuleert het zelfgenezende vermogen van de huid en maakt het mogelijk om werkstoffen in de huid te brengen. Het doel van deze methode is om een structurele huidverbetering tot stand te brengen en kan ingezet worden bij heel veel huidproblemen.

info + prijzen

Gezichtsbehandelingen

Kennismakingsbehandeling

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Daworka Schoonheids- en Huidverbeteringsalon.
Gewoon eens voelen hoe het is om een heerlijke behandeling te ondergaan en kennis te maken met geweldige huidverzorgende producten. Tijdens deze behandeling wordt je huid goed gereinigd en natuurlijk onmisbaar voor de huidverzorging een heerlijk masker. Dit alles terwijl jij lekker ontspannen op mijn behandelstoel ligt.

info + prijzen

Huidverzorging
Intensief

Deze intensieve behandeling bevat het totale pakket: wenkbrauwen epileren, het reinigen en masseren van gezicht/hals/decolleté, verwijderen van onzuiverheden, een gezichtsmasker (zacht masker aangepast aan de behoefte van de huid) en een beschermende en verzorgende crème.

info + prijzen

Vochtherstellende behandeling

Deze zomer ook zo genoten van zon, zee, strand en/of zwembad en voelt je huid ook droog en schraal aan?
Misschien heeft je huid toch iets te veel geleden onder dit vakantiegenot. Met deze vochtherstellende behandeling breng je je huid weer in topconditie.

info + prijzen

Huidverzorging
Reinigen

Door deze behandeling wordt uw gezicht totaal gereinigd. U ontvangt een oppervlaktereiniging van het gezicht/hals/decolleté, een dieptereiniging, waterdamp en het verwijderen van onzuiverheden, zachte peeling, een gezichtsmasker en afsluitend een beschermende en verzorgende crème.

info + prijzen

Vitamine Boost

Of het nu zomer of winter is, de huid heeft veel te lijden onder alle weersomstandigheden. Dus ook jouw huid heeft vitamines nodig. De vitamine Boost is een revitaliserende behandeling, waarbij met hoog geconcentreerde vitamines A, B, C en E gewerkt wordt. De combinatie van deze vitamine serums werkt uitstekend als een krachtige verdediging tegen negatieve effecten en blootstelling aan de schadelijke omgevingsfactoren. De huid hersteld en krijgt een energie boost waardoor de huid vitaal, glad en stralend uitziet.

info + prijzen

Serum Repair
Therapie

Medex “Serum Repair Therapie”is een fruitzuur behandeling die de stevigheid van de huid actief stimuleert. De samenstelling van de diverse serums zorgt voor een constante stimulans aan de fibroblasten (fibroblast is de belangrijkste cel van het bindweefsel.) Deze behandeling is ook geschikt voor de huid van de man en de donkere huid.

info + prijzen

Epileren - wenkbrauwen / wimpers - harsen

Wenkbrauwen / wimpers

Uw wenkbrauwen en wimpers bij laten werken? Geen probleem! Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven.

info + prijzen

Harsen

Daworka Schoonheids- en Huidverbeteringsalon heeft een breed scala aan hars behandelingen welke onafhankelijk van een huidverzorgende of huidverbeterende behandeling kunnen worden geboekt. Denk aan kin, bovenlip, oksels, armen, rug, (onder)benen en uw bikinilijn.

info + prijzen

Overige behandelingen

Masque Lumiére

De werking van “Masque Lumiére” is gebaseerd op verschillende lichtfrequenties in de kleuren rood, groen en blauw.
Deze specifieke lichtgolven gaan een interactie aan met het biologische systeem van uw huid.

info + prijzen

Massage

Jubileumaanbieding

Een heerlijk ontspannende massage? U heeft de keuze uit: rug, benen, schouder, buik en armen. U kunt een massage per 30 of 60 minuten boeken.

info + prijzen

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×